BØRSEN GAZELLE

Resultatet af en sund økonomi

Tilmelding til nyhedsbrev fra Displayhuset

BØRSEN GAZELLE

Dagbladet Børsen har hvert år siden 1995 hædret Danmarks vækstelite med den såkaldte gazellepris. Gazelleprisen er en anerkendelse, der tildeles danske aktie- og anpartsselskaber, som har formået at skabe kontinuerlig vækst i fire sammenhængende regnskabsår og som minimum har fordoblet enten nettoomsætningen eller bruttoresultatet i denne periode.

Displayhuset er stolte indehavere af to gazellepriser, som vi har modtaget i henholdsvis 2014 og 2015. Gazellerne er et stort skulderklap til Displayhusets ambitiøse og dedikerede medarbejdere samt de mange gode og loyale kunder, der gennem årene har valgt os som samarbejdspartnere. Vi betragter desuden priserne som en blåstempling af vores forretningsmodel, og vi vil i de kommende år arbejde målrettet på at forblive en fast bestanddel af Danmarks vækstelite og sikre virksomhedens fortsatte succes.

Børsen samarbejder med Greens Analyseinstitut om udvælgelsen af årets gazellevirksomheder. Udgangspunktet for udvælgelsen sker på baggrund af en række objektive data, der er indhentet fra Erhvervsstyrelsen og leveret af Bisnode Credit A/S – nordens største udbyder af kredit- og forretningsinformation på erhverv og privatpersoner.

Vi elsker at levere resultater og strækker os langt for at nå i mål

Men indsatsen sker med fokus på en sund økonomi,
grønne regnskaber og omsorg for vores medarbejdere.