GDPR - Privatlivspolitik

Sådan behandler vi dine personlige data

Tilmelding til nyhedsbrev fra Displayhuset

GDPR I DISPLAYHUSET

PRIVATLIVSPOLITIK
Displayhuset ApS tager ansvaret for dit privatliv meget alvorligt, og vi forpligter os til at beskytte dine personlige oplysninger.

Vores privatlivspolitik oplyser, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger i vores CRM system, på vores hjemmesider og andre digitale platforme.

Bemærk venligst, at vores hjemmeside og andre digitale platforme kan indeholde links til tredjepartwebsites / digitale platforme, der kan have interesse for dig. Vi anbefaler derfor, at du kontrollerer disse websites / digitale platformes privatlivspolitikker og –procedurer, inden du anvender dem.

Hvilke personoplysninger indsamler Displayhuset ApS?

Displayhuset ApS indsamler og behandler visse almindelige personoplysninger om dig, herunder eksempelvis navn, adresse, leveringsadresse, e-mailadresse, cvr-nummer og telefonnummer.

Når du interagerer på vores digitale platforme, kan vi også automatisk indsamle følgende oplysninger om dit besøg. Det er primært for at hjælpe os med at forstå, hvordan vores kunder bruger vores digitale platforme, så vi kan skabe bedre indhold og mere relevant kommunikation:

  • Hvordan du har nået vores digitale platform og den internetprotokol (IP) -adresse, du har brugt
  • Din browsertype, versioner og plug-ins og dit operativsystem
  • Hvilke pop ups eller push beskeder, du har set
  • Hvilket indhold du har ’liket’ eller delt
  • Hvilke videoer du har set og hvor længe
  • Hvilke annoncer du har set eller interageret med på vores platforme
  • Din rejse gennem vores digitale platform, herunder hvilke links du klikker på og eventuelle søgninger, du har lavet, hvor længe du har været på en side og andre interaktioner
  • Dit tilhørsforhold som kunde
  • Oplysninger, du udfylder i formularer

Hvordan indsamles dine personoplysninger?

Dine personoplysninger indsamles enten ved
– at du selv indtaster dem i vores systemer, som kan blive suppleret ved en efterfølgende kontakt med dig
– eller vi kan modtage dem fra andre organisationer, fx kædekontorer og samarbejdspartnere
– eller i forbindelse med tilbudsgivning eller køb fra Displayhuset ApS

Til hvilket formål behandler Displayhuset ApS dine personoplysninger?

Vi behandler dine almindelige personoplysninger til et eller flere af disse formål:

  • at administrere og tilbyde produkter og services, som du har bedt om eller udtrykt interesse i
  • at administrere konkurrencer og andre tilbud, som du deltager i
  • at kommunikere med dig hvis produkter, du har bedt om, ikke er tilgængelig
  • at personliggøre og forbedre din oplevelse på vores platforme
  • at udføre markedsundersøgelser, som kan forbedre din oplevelse og vores produkter og services
  • at indsamle din aktivitet på vores digitale platforme
  • at skabe en individuel profil for dig, der gør, at vi kan respektere dine ønsker
  • at screene for snyd og bedrag
  • at personliggøre og skræddersy den kommunikation, vi sender ud til dig
  • Vi behandler dine følsomme personoplysninger til følgende formål:
    – I forbindelse med samhandel, tilbudsgivning, køb, salg, garantier eller en serviceydelse.

På hvilket retsgrundlag behandles dine personoplysninger?

Personoplysninger indsamlet og behandlet til brug for ovenstående formål, sker enten

  • På grundlag af et samtykke, jf. persondataforordningen art. 6, stk. 1, litra a) eller art. 9, stk. 2, litra a),
  • Som følge af, at behandlingen er nødvendig af hensyn til opfyldelse af en kontraktretlig forpligtelse overfor dig, jf. persondataforordningen art. 6, stk. 1, litra b),
  • Som følge af, at Displayhuset ApS er retligt forpligtet hertil, jf. persondataforordningen art. 6, stk. 1, litra c),
  • Fordi det er nødvendigt af hensyn til udførelse af en opgave i samfundets interesse, jf. persondataforordningen art. 6, stk. 1, litra e).
  • Fordi det er nødvendigt for, at Displayhuset ApS kan forfølge en legitim interesse, jf. persondataforordningen art. 6, stk. 1, litra f).

Der indsamles alene personoplysninger, der er nødvendige for, at Displayhuset ApS kan opfylde sine forpligtelser overfor dig. Hvis du ikke giver de påkrævede oplysninger, kan Displayhuset ApS ikke tilbyde den ønskede service eller garanti.

Hvem videregiver Displayhuset ApS personoplysninger til?

Displayhuset ApS videregiver ikke personoplysninger til andre dataansvarlige, medmindre du udtrykkeligt samtykker hertil, det er til brug for opfyldelse af en kontraktretlig forpligtelse overfor dig, eller såfremt Displayhuset ApS er retligt forpligtet hertil.

Typisk vil videregivelse ske til samarbejdspartnere, kædekontorer, offentlige myndigheder, revisionsfirmaer, advokatfirmaer eller pengeinstitutter eller forsikringsselskaber.

Derudover kan vi dele dine data med annonceringsnetværk og / eller sociale medier med det formål at vælge og vise relevante annoncer til dig via disse netværk / platforme og til søgemaskiner og analyseleverandører.

Displayhuset ApS benytter sig derudover af en række tredjeparter, der opbevarer og behandler data på vegne af Displayhuset ApS. Disse databehandlere er uberettigede til at anvende dine personoplysninger til egne formål. Vi anvender derudover alene databehandlere indenfor EU/EØS eller lande, der yder et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau.

Cookies

Vi benytter standardteknologien ’cookies’ på vores websites. Cookies er små informationstyper, der gemmes af din browser på din computers harddisk. De bruges til at registrere, hvordan du navigerer på denne hjemmeside ved hvert besøg.

Periode for opbevaring

Personoplysninger opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og Displayhuset ApS sletter dem, når de ikke længere er nødvendige til opfyldelse af det formål, hvortil de er indsamlet.

Sikkerhed

Vi tager sikkerheden for dine personlige oplysninger seriøst. Ved din færden på vores platforme bruger vi industristandard Secure Sockets Layer (SSL) krypteringsteknologi til at beskytte dine oplysninger.

Derudover har vi sikkerhedsprocedurer på plads for at beskytte vores papirbaserede systemer og computerbaserede databaser mod tab og misbrug, som vi kun giver adgang til, når det er absolut nødvendigt. Vi har desuden strenge retningslinjer for brugen af personoplysninger i vores systemer og databaser.

Hvis din adgang til bestemte områder på vores digitale platforme kræver adgangskode, er du ansvarlig for at holde din adgangskode sikker og fortrolig. Du må ikke dele eller oplyse din adgangskode med andre.

Ret til indsigt og berigtigelse

Hos Displayhuset ApS har du altid ret til at få indsigt i hvilke personoplysninger, vi har registreret om dig. Derudover har du ret til at få opdateret, slettet eller blokeret oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde behandlet i strid med lovgivningen.

Dette kan ske ved, at du skriver til os på [email protected] – Vi opfordrer dig til at opdatere dine personoplysninger, når der er ændringer af disse.

Ret til at gøre indsigelse

Hvis dine personoplysninger behandles for, at Displayhuset ApS kan forfølge en nødvendig og legitim interesse, eller hvis dine personoplysninger anvendes til direkte markedsføring, har du endvidere ret til at gøre indsigelse mod behandling. Så vil Displayhuset ApS ikke længere behandle dine personoplysninger til markedsføringsmæssige aktiviteter. Dette kan også ske på mail: [email protected]

Hvis du har abonneret på at modtage marketingkommunikation, kan du til en hver tid afmelde disse. Enten via links i de enkelte e-mails, eller ved at følge afmeldingsinstruktionerne i de sms’er eller andre meddelelser, som du får fra os.

Samtykke

Hvis Displayhuset ApS behandler dine personoplysninger på baggrund af et samtykke, kan du til enhver tid tilbagetrække samtykket ved at kontakte os på mail: [email protected] Herefter behandler vi ikke længere dine personoplysninger.

Du skal dog være opmærksom på, at hvis du tilbagetrækker et samtykke, vil Displayhuset ApS i visse situationer ikke længere have mulighed for at udøve sine forpligtelser overfor dig, herunder service og garanti forpligtelser.

Klage

Klage over behandling af personoplysninger skal ske til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, tlf.: 33193200, eller via e-mail: [email protected] Du kan finde anden generel vejledning og information på www.datatilsynet.dk.

Kontakt

Har du spørgsmål til vores behandling af dine personlige oplysninger eller denne privatlivspolitik, er du velkommen til at kontakte os:

Displayhuset ApS
CVR-nr. 32 44 31 09
Messingvej 1D
8940 Randers SV

Mail til Dataansvarlig: [email protected]

Vi tilstræber at opfylde en høj standard, og vores politikker og procedurer bliver løbende revideret. Fra tid til anden kan vi derfor ændre denne privatlivspolitik.

Vi anbefaler dig derfor løbende at holde dig opdateret på denne side.

I Displayhuset lever vi op til vores ansvar!

Vi arbejder hver dag målrettet på at realisere vores overordnede forretningsmål, men det skal ske med respekt for den verden, vi lever i.