Om OS

Tilmelding til nyhedsbrev fra Displayhuset

OM displayhuset

Displayhuset er Danmarks førende leverandør af udstillingssystemer og plakatholdere med LED-lys. Vi er repræsenteret i en lang række forskellige brancher såsom ejendomsmæglerbranchen, banksektoren og detailbranchen. Hos Displayhuset kan vi give dig en skræddersyet udstillingsløsning, der giver dig større eksponering af din markedsføring, tiltrækker dine kunders opmærksomhed og forbedrer dine salgstal.

STOR ERFARING OG EKSPERTISE

Vi introducerede danskerne for de allerførste udstillingssystemer og plakatholdere med LED-lys, og vi har lige siden været den foretrukne leverandør til det danske marked. Vi indtager en stærk position som markedsleder, og vi arbejder hele tiden målrettet på at fastholde og udbygge denne position. Vi har mange års erfaring med at udvikle differentierede kundeløsninger, der imødekommer dine unikke ønsker og behov.

FÅ STØRRE SYNLIGHED

Siden Displayhusets fødsel har det været vores altoverskyggende mål at sikre vores kunder størst mulig eksponering på markedet. Vi har skabt større synlighed og interesse for vores kunders produkter og serviceydelser og forbedret deres konkurrencevilkår. Vi kan også hjælpe dig og din virksomhed med at få større opmærksomhed. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud!

GRATIS KONSULENTBESØG I HELE DANMARK

Har du behov for at blive rådgivet om din synlighed?
Få besøg af en af vores konsulenter, der er eksperter i at yde
faglig rådgivning og hjælper dig med at få større synlighed.

DIFFERENTIEREDE KUNDELØSNINGER

Hos Displayhuset er vi 100% dedikerede til at udvikle differentierede udstillingsløsninger, der skaber værdi for vores kunder gennem synlighed og øget salg. Vi tilbyder kvalitetsprodukter og resultatorienteret projektledelse, som tager udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov. Vi efterstræber altid at yde den bedste service, og vi har aldrig for travlt til at rådgive dig om dine unikke muligheder.

TEST OS!

Vi er overbeviste om, at vi kan skabe en helt udstilling, som giver dig det nødvendige forspring i forhold til dine konkurrenter. Du er velkommen til at prøve os af. Vi ved, at vi kan levere varen!